NL-CROKINOLE

Nieuws

Gescreven door: Sander Brugman

Het centrum van Delft kon genieten van een heerlijke belevenis op een show van Sander en Joert (Team The Roaring Twenties). We hebben vele blije gezichten mogen ontvangen, en dat doet ons en het spel goed. Kortom, missie was succesvol

Crokinole: Het leukste familie spel


Alle NL-Crokinole nieuws berichten zijn te vinden in ons archief.

Crokinole op Koningsdag 2023

Vandaag een speciale editie van Crokinole op deze mooie Koningsdag 2023. Een geslaagde promotie voor het leukste spel op aarde.

De laatste nieuwtjes

Crokinole nieuws

Review: Tracey Crokinole Board
Ik heb onlangs mijn eigen Tracey Tour Crokinole Board uit Canada binnen, en natuurlijk ben ik enthousiast om mijn ervaring met jullie te delen. Als een gepassioneerde Crokinole liefhebber, was ik erg benieuwd naar dit product.
Crokinole op Koningsdag 2023
Vandaag een speciale editie van Crokinole op deze mooie Koningsdag 2023. Een geslaagde promotie voor het leukste spel op aarde.
Review: Muzzies Melvern Toernooi Bord
Ik heb thuis een Crokinole bord dat gemaakt is in Canada. Het land waar de uitvinder was geboren. Het is door Muzzies Crokinole gefabriceerd. Een op zich wel dure investering. Maar je krijgt echt veel waar voor je geld.
MISSIE

NL-Crokinole is gemaakt om de crokinole-scene in Nederland een boost tegeven. Het is onze hoop dat meer mensen inzien dat Crokinole eigelijk veel leuker is dan sjoelen. Als je iets wil weten, delen of organiseren wat met Crokinole te maken heeft, laat het ons weten via nl-crokinole@gmail.com.

Joert & Sander

Beheerders van NL-Crokinole