NL-CROKINOLE

Kopersgids

Een investering met een hoog plezier rendement

Aanbod Crokinole-borden

Een Crokinole bord aanschaffen is niet goedkoop ook zijn er nog weinig winkels waar je een Crokinolebord kan kopen. Als je twijfelt of een Crokinole echt de investering waard is kan je het spel ook digitaal uitproberen (Live spelen is natuurlijk nog veel leuker) . Om je een beetje wegwijs te maken in het aanbod, een overzicht hieronder.

Crokinole borden zijn niet klein (6 á 7 kilo) en kosten ook vaak nog wat extra centen om te verschepen. Voor een indicatie kan je de transport kostn uit het buitenland berekenen.

Review van Sander Brugman

Muzzies Melvern Toernooi Bord

"Ik heb thuis een Crokinole bord dat gemaakt is in Canada. Het land waar de uitvinder was geboren. Het is door Muzzies Crokinole gefabriceerd. Een op zich wel dure investering. Maar je krijgt echt veel waar voor je geld."

Bekijk de Muzzies Melvern op muzzies.ca

Nationaal en internationale Crokinole wedstrijden

Competitieve Kampioen-schappen

Over de hele wereld zijn er Crokinole tournooien. Natuurlijk in het land van origine Canada maar sinds 2019 nu ook in Nederland.

De laatste nieuwtjes

Crokinole nieuws

Review: Tracey Crokinole Board
Ik heb onlangs mijn eigen Tracey Tour Crokinole Board uit Canada binnen, en natuurlijk ben ik enthousiast om mijn ervaring met jullie te delen. Als een gepassioneerde Crokinole liefhebber, was ik erg benieuwd naar dit product.
Crokinole op Koningsdag 2023
Vandaag een speciale editie van Crokinole op deze mooie Koningsdag 2023. Een geslaagde promotie voor het leukste spel op aarde.
Review: Muzzies Melvern Toernooi Bord
Ik heb thuis een Crokinole bord dat gemaakt is in Canada. Het land waar de uitvinder was geboren. Het is door Muzzies Crokinole gefabriceerd. Een op zich wel dure investering. Maar je krijgt echt veel waar voor je geld.
MISSIE

NL-Crokinole is gemaakt om de crokinole-scene in Nederland een boost tegeven. Het is onze hoop dat meer mensen inzien dat Crokinole eigelijk veel leuker is dan sjoelen. Als je iets wil weten, delen of organiseren wat met Crokinole te maken heeft, laat het ons weten via nl-crokinole@gmail.com.

Joert & Sander

Beheerders van NL-Crokinole