NL-CROKINOLE

Nieuws

Review: Tracey Crokinole Board

Ik heb onlangs mijn eigen Tracey Tour Crokinole Board uit Canada binnen, en natuurlijk ben ik enthousiast om mijn ervaring met jullie te delen. Als een gepassioneerde Crokinole liefhebber, was ik erg benieuwd naar dit product.

Review door: Joert Edink

Als je op zoek bent naar een Crokinole-bord dat de speelervaring van een toernooikampioen biedt, dan is de Tracey Tour Crokinole Board iets voor jou. Dit bord is met precisie ontworpen om een uitzonderlijke speelervaring te garanderen. Het is niet voor niets het bord dat in de World Crokinole Championships in Ontario Canada wordt gebruikt.

Spelplezier op zijn best

Ik heb onlangs mijn eigen Tracey Tour Crokinole Board uit Canada binnen, en natuurlijk ben ik enthousiast om mijn ervaring met jullie te delen. Als een gepassioneerde Crokinole liefhebber, was ik erg benieuwd naar dit product, en ik kan met zekerheid zeggen dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen.


Een van de eerste dingen die me opvielen bij de Tracey Tour Crokinole Board was de onberispelijke kwaliteit en het vakmanschap. De afwerking van het bord is verbluffend en het hout voelt luxueus aan. Elk detail is met zorg en precisie vervaardigd, wat resulteert in een prachtig afgewerkt spelbord dat er niet alleen geweldig uitziet, maar ook duurzaamheid uitstraalt.

Het belangrijkste aspect van een Crokinole-bord is natuurlijk hoe het speelt, en de Tracey Tour stelt niet teleur. Het gladde speeloppervlakte zorgt voor een perfecte balans tussen snelheid en controle, wat het spel nog leuker en uitdagender maakt. De schijven glijden zo soepel over het bord, dat de precisie die je kunt bereiken bij het schieten indrukwekkend is.

Bekijk de Tracey Tour Crokinole Board op traceyboards.com

Tracey Quality Assurance Program

Hoewel de Tracey Tour Crokinole Board niet goedkoop is als je de verzendkosten meerekend, het is elke cent waard als je op zoek bent naar een hoogwaardig Crokinole-bord. De kwaliteit, duurzaamheid en designelementen rechtvaardigen de prijs. Het is een investering die jarenlang speelplezier zal opleveren.

“Een investering die jarenlang speelplezier zal opleveren”
Joert Edink

Alle NL-Crokinole nieuws berichten zijn te vinden in ons archief.